Kädetön pianisti soittaa varpaillaan

Nettivideot · Stara.fi

Kiinassa ihmetellään parhaillaan sikäläisessä China’s Got Talent -ohjelmassa esiintynyttä nuorta miestä, joka soittaa pianoa varpaillaan. Kädetön 23-vuotias pianisti Liu Wei tyrmistytti televisiokatsojat elokuun alussa nousemalla realityohjelman lavalle ja tarjoamalla tuomareille ja katsojille upean esityksen.

Neljän vuoden ajan pianonsoittoa harrastanut Liu Wei kertoi ohjelmassa tulleensa siihen lopputulokseen, että hänellä on kaksi vaihtoehtoa elämässään; kuolla heti tai elää upea elämä. Hän päätyi jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja on nyt noussut kertaheitolla julkkikseksi Kiinassa. Hän kertoo tekevänsä jaloillaan kaiken sen mitä muut tekevät käsillään.

Ohjelmassa Wei esitti kilpailukappaleenaan Richard Claydermanin kappaleen Mariage D’amour. Hän on luvannut esittää jatkossa myös oman, vielä nimeämättömän kappaleensa. Nuori mies menetti kätensä kymmenvuotiaana saatuaan voimakkaan sähköiskun. Katso video tästä tai artikkelin yltä.