BB-Jani harmissaan: ”Läskiksi meni heti alussa!”

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talosta yhdessä Marian kanssa ensimmäisenä häädetty BB-Jani kertoi tänään tuntemuksiaan Big Brother Extra -ohjelman haastattelussa. Nuori mies oli ymmärrettävästi edelleen hieman harmissaan putoamisesta.

– Nyt on sellainen fiilis, että läskiksi meni heti alussa. Tuntuu ainakin tän putoamisen jälkeen aika surkealta, mutta eteenpäin sanoi mummo lumessa. Nyt pääsin takaisin ulkomaailmaan näkemään omaa perhettä, sukulaisia ja tuttavia. Tällainen tää on tää pelin henki. Ihan yksinkertaisesti sanottuna harmittaa. Olis ollut kivaa olla siellä vielä ainakin yksi viikko. Nyt vaan jännittämään että kuka putoaa ensi sunnuntaina, BB-Jani kertoi.

Janin putoaminen tuli monille realitysarjan faneille yllätyksenä, sillä hän oli yksi talon puhutuimmista hahmoista ja toi taloon värikkyyttä ja hauskoja letkautuksia. Jani ehti muutaman päivän vierailullaan tehdä myös lempiasennostaan ilmiön, kun ”perus anaali” leviää parhaillaan kulovalkean tavoin verkossa. Letkautuksesta on ehditty tehdä jo muiden muassa paitamallisto.