BB-Janin ”Perus anaalista” tuli netti-ilmiö

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta eilen kotimatkalle Marian kanssa ensimmäisenä häädetty BB-Jani sai hulvattomilla jutuillaan aikaan monet hyvät naurut BB-talossa. Asukkailla oli hyvät perusteet epäillä nuorta miestä neitsyeksi jo hänen kertomustensa perusteella.

Yksi Janin parhaista letkautuksista tullaan varmasti muistamaan vielä pitkään. BB-Satu tiedusteli häneltä nimittäin parasta seksiasentoa, johon nuori mies vastasi hetken mietittyään ”Perus anaali”. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

– Mä oon vielä silleen aika kokem… Mä oon vaan vetänyt ihan perus-anaaliin. Perus mies, perusmeininki, Jani tarkensi ja joutui vielä vakuuttamaan ettei ole neitsyt.

Vastaus sai aikaan hurjan naurunremakan, kun muut asukkaat eivät saaneet naurultaan edes sanaa suustaan. Jani ei halunnut pyynnöstäkään näyttää millainen kyseinen asento on, mutta lupasi kuitenkin esitellä sen ulkomaailmassa. Eilen Jani pääsi siis ulkomaailmaan, mutta lempiasennon mahdollisesta esittelemisestä ei ole tietoa. Letkautuksen perusteella verkossa kaupataan kuitenkin jo esimerkiksi ”Perus anaali” -paitoja.