Fanit epäilevät Big Brother -tuotantoa huijauksesta – äänestystulos julki ennen aikojaan?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelma on joutunut kausi toisensa jälkeen huijausepäilyjen kohteeksi monistakin syistä. Parhaillaan käynnissä olevalla kaudella tällainen tilanne syntyi jo eilen, eli heti ensimmäisessä äänestyksessä.

Nykyisin merkittävä osa ohjelman faneista uskoo, ettei katsojaäänestyksillä ole todellista vaikutusta lopputulokseen, vaan että tuotantotiimi päättää talosta putoajat. Eilen tällaisesta saatiin fanien mielestä jälleen viitteitä, kun Big Brother -ohjelman verkkosivuilla julkaistiin jo kello 21.08 uutinen, jossa kerrottiin Janin ja Marian putoamisesta.

Äänestys jatkui kuitenkin vielä yli tunnin ajan tämän jälkeen ja lopputulos julkistettiin vasta noin kello 22.20. Tapaus on saanut ohjelman fanit raivostumaan ja vaatimaan jopa poliisitutkintaa asiasta. Kyseinen artikkeli poistettiin verkkosivuilta, kun asia tuli julkisuuteen. Alla on kuitenkin kuvakaappaus artikkelista kellonaikoineen.

– 21:08 on siis jo tiedetty miten äänestyksessä tulee tapahtumaan, eli äänestyksen tulos tiedettiin siis jo tuossa vaiheessa. Huijaksen lisäksi voisi kysyä, että mihin menivät kello 21.08 jälkeen annetut äänet? nimimerkki Minä vaan tivasi.

– On muuten kyllä aika mielenkiintoista, että on tiedetty tunnin päähän kaikki äänestyspisteet ja juttu julkaistu tuntia ennen kuin tuloksen olisi pitänyt olla selvä :D Se on kun näitä netin kelloja ei niin vaan hämätäkään, nimimerkki Hah totesi.

– Se mikä tässä äänestyksessä oli hauskinta on se että missään vaiheessa ei näytetty kokonaistilannetta, eikä prosentteja jolloin katsojat olisi paremmin hahmottanut kokonaistilanteen!! uskomatonta pa*kaa sanon mä vaikka sinänsä tyytyväinen olenkin lopputulokseen! Eevi puolestaan kommentoi.

Big Brother 2010 huijausepäily 1