Täydellisen naisen upeat kurvit punaisella matolla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Eva Longoria ikuistettiin eilen illalla Emmy-palkintogaalan punaisella matolla upeassa mustassa iltapuvussa, joka korosti massiivisuudestaan huolimatta tumman kaunottaren kurveja.

Eva oli juhlimassa yhdessä miehensä Tony Parkerin kanssa. Katso kuvat tästä.

Kerroimme keväällä kuinka Eva Longoria tyrmistyi testautettuaan American Lives -dokumenttia varten omat sukujuurensa DNA-testillä. Hän oletti sukujuurtensa olevan Etelä-Amerikassa, mutta suonissa virtaakin espanjalainen veri.

– Pidin aiemmin itseäni ylpeänä meksikolais-amerikkalaisena. Olisin voinut vannoa, että olin ollut edellisessä elämässäni azteekkiprinsessa. Sitten minä suostuin verikokeeseen, jossa selvisi että olen 75 prosenttisesti espanjalainen. Se oli todellinen shokki, Eva Longoria kertoi.