Lindsay Lohan vapaana muutaman päivän – heti poliisin haaviin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan pääsi vasta muutama päivä sitten vapaaksi vankilatuomiotaan seuranneesta sairaalan pakkohoidosta. Hän suuntasi perjantaina hakemaan ajokorttiaan, joka oli otettu kuivumaan ennen vankilatuomiota.

Lindsay ehti kurvailla vain parin päivän ajan kunnes joutui uudelleen vaikeuksiin viranomaisten kanssa. Poliisit pysäyttivät nimittäin julkkistähden sen jälkeen kun hän oli jättänyt pysähtymättä stop-merkin kohdalla.

Kaikeksi onneksi Lindsay selvisi tällä kertaa pelkällä varoituksella. Viihdesivusto X17 on julkaissut alla olevan videon tilanteesta. Lohanin kannattaa olla jatkossa hieman tarkempi niin liikenteessä kuin Hollywoodin yössäkin. Taannoin hänen Dina-äitinsä kertoi Lindsayn muuttavan tuomionsa kärsimisen jälkeen New Yorkiin, mutta ainakin vielä räväkkä neitokainen liikkuu Los Angelesissa.