Yllätyskäänne suututti Big Brother -fanit

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden ensimmäinen sunnuntai sai ohjelman faneissa aikaan pääasiassa negatiivisia tunteita. Ensinnäkin kovasti mainostettu asukkaiden äänestäminen ”kokeilaista” asukkaiksi osoittautui lopulta aivan tavalliseksi häätöäänestykseksi.

Erityisen paljon kritiikkiä on kuitenkin saanut häätöäänestyksen lopputulos, sillä talosta häädettiin eilen kotiin BB-Maria ja BB-Jani. Viimeksi mainittu nuori mies oli yksi talon viihdyttävimmistä hahmoista, jonka jutuille taloon jääneet asukkaat nauroivat eilenkin koko loppuillan. Värikkään hahmon pudotus on aiheuttanut kovasti närää BB-fanien keskuudessa. Eilen nettilähetyksen chat-palstalla Jania vaadittiinkin jo takaisin taloon.

Monet pitivät Marian häätöä kuitenkin oikeana ratkaisuna, koska neitokainen ei vaikuttanut viihtyvän talossa lainkaan. Lisäksi hän oli mahdollisesti rikkonut ohjelman sääntöjä kertomalla osallistumisestaan muille ennen aikojaan. BB-Maria kertoi itsekin talosta päästyään osanneensa odottaa häätöään.