BB-Jani: ”Paulin ja Marin suhde liian nopeatempoinen!”

Big Brother · Stara.fi

Yllättäen jo Big Brother -tuotantokauden ensimmäisessä pudotuksessa ulos joutunut BB-Jani ihastui talossa kanssakilpailijaansa Mariaan, ja nuori mies ehtikin jo erään hierontasession tiimellyksessä tunnustaa rakkautensa vaaleaan neitokaiseen.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Janin maanantaina. BB-Jani kertoi haastattelussa saaneensa Big Brotherin aikana lähes kaksisataa Facebook-ystäväpyyntöä. Samalla hän kommentoi paljon julkisuutta saanutta suhdettaan Mariaan.

– Kyllä talossa oli niinku ihastumisen tunnetta, mutta varsinaista rakkausromanssia ei ole ollut. Kyllä mä ihastuin Mariaan, mutta sit kun mä sain pakit Marialta niin mä huomasin että nyt tulee pakit tietyn äänensävyn perusteella, niin sitä mä olin että ihan ookoo, että kavereina pysytään, Jani kertoi Chaos Tubelle.

– Mut sit Paulin ja Marin suhde on jo liian nopeatempoista, että tässä ollaan kuusi päivää oltu niin nyt vaan ruvetaan nuoleskelemaan toisten perseitä melkein, Jani jatkoi.

Jani nimesi haastattelussa myös oman suosikkinsa ja inhokkinsa talossa.

– No kyllä mulla ainakin tää Kuopion poika Ville on ainakin yksi lemppareista, kun se ei niinku leiki mitään vaan se on ihan täys oma itsensä; rehellinen ja hyväsydäminen kaveri, BB-Jani kertoi.

– Inhokeista jäi ehdottomasti ainakin Mia, kun se ottaa silleen aika suorasanaisesti ja silleen positiiviseen malliin, mutta sit se lisää siihen lauseeseen vähän demokratiaa. Se ei kuulosta mun mielestä oikein hyvältä että lisätää demokratiaa ja politiikkaa.