BB-Jani vakuuttaa heterouttaan IRC-Galleriassa – katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta sunnuntaina kotimatkalle passitettu BB-Jani on pysynyt tiiviisti otsikoissa lähinnä hulvattomien letkautustensa merkeissä. Esimerkiksi hänen lempiasentonsa ”perus anaali” on alkanut elämään aivan omaa elämäänsä.

Sittemmin Jani on korjannut lausuntoaan lempiasennostaan, mutta ilmiö on jo syntynyt. BB-talosta päästyään hän on ollut aktiivinen myös verkon yhteisöpalveluissa, ja parhaillaan Jani vakuuttaakin heterouttaan suositussa IRC-Galleria -verkkoyhteisössä, jossa hän käyttää nimimerkkiä MrJaba. Hän on kirjoittanut kuvansa yhteyteen paljon puhuvan viestin.

– Kommenttii saa lähettää, mut tällaiset ahdistavat viestit vois lopettaa saman tien ja OON 110% HETERO!! KIITOS!! BB-Jani kirjoittaa Galtsussa. Katso kuva tästä tai artikkelin alta.

Suurin osa Janin Galtsussa saamista viesteistä koskee hänen lempiasentoaan. Kymmenet ihmiset ovat ilmoittaneet haluavansa nähdä hänen asentonsa käytännössä ja monet vaativat Jania takaisin Big Brotheriin.

BB-Jani IRC-Galleria