BB-Maria: ”Jyväskylässä niin juntteja että tulee turpaan”

Big Brother · Stara.fi

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi sunnuntaina Big Brother -talosta häädetyn Marian ja tiedusteli tämän kuulumisia talosta häädön jälkeen. Vain muutaman päivän jälkeen talosta ulos passitetun neitokaisen mukaan talossa oli tylsää. Samalla hän pehmensi aikaisempia lausuntojaan.

Jyväskylästä kotoisin oleva BB-Maria on asunut Helsingissä vasta vuoden verran. Haastattelussa hän kuvaili entistä kotikaupunkiaan vaaralliseksi kaupungiksi. Tappeluiden takia vaaleahiuksinen promoottori on joutunut myös tekemisiin virkavallan kanssa.

– Siellä piti pitää pienempää profiilia, koska siellä tulee turpaan. En ole saanut turpaan, mutta on yritetty. Siellä käydään päälle, jos menee juhlimaan. Olen joutunut kuulusteluihin asti. Olin todistajana ja vältin oikeudenkäynnin. Siellä on vaan niin junttia porukkaa, että ne käyvät päälle, Maria kertoi Chaos Tuben haastattelussa.

Neitokainen itsekin myöntää menneensä mukaan Big Brotheriin vain julkisuuden takia ja yrittäneensä tehdä itsestään mielenkiintoista bloginsa avulla muiden muassa haukkumalla Niko Saarista. Myös kritiikin saaminen on hänelle tärkeää.

– Mä saan kiksejä kärttyisistä mielipiteistä. Kaikki kirjoitukseni eivät ole totta, Maria myönsi.