BB-Niko: ”BB-Maria näyttää siltä että voisi olla mies!”

Big Brother · Stara.fi

Sunnuntaina Big Brother -talosta häädetty BB-Maria haukkui jo ennen taloon menoaan kovin sanoin ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutun BB-Niko Saarista blogissaan. Nyt Staran Chaos Tube -blogitiimi on tavannut Nikon ja tiedustellut hänen mielipiteitään Mariasta.

Hieman yllättäen Niko kuitenkin totesi haastattelussa, että Maria ei ollutkaan hänen inhokkinsa talossa. Katso haastattelut tästä tai artikkelin yltä.

– Sehän on helvetti tavallisempi kuin kukaan meistä. Tyttörukka luulee niin paljon itsestään mitä se ei sitten oikeesti ole. Sehän on ihan saletti, että vaikka sä olisit 12 tuntia BB-talossa niin susta tulis BB-julkkis, Niko Saarinen totesi Chaos Tube -blogille.

– Tyhmähän toi on! Tyhmä kuin saapas, oikeesti. Kukaan ei oikeasti voi ajatella niin, että läskit ihmiset on rumia, ja että hän ei voi sietää taviksia ja että hän haluaa ulkomaille, kun Suomessa ei voi asua kun tää on ihan paska paikka. Mä luulen että tää on rooli minkä se on ottanut. Vähän sama kuin Krisse Salminen, rooli, Niko sivalsi.

– Kyllä sillä vähän näyttää luusto että se vois olla mies. Voi tyttörukka. Se luulee olevansa isokin stara. Todellisuudessa se on yhtä tyhjän kanssa.