BB-Marianna on kolmas Big Brotherin sala-asukas

Big Brother · Stara.fi

BB-Marianna on kolmas Big Brotherin sala-asukas. Tänään BB-taloon suuntaa yhteensä viisi vanhaa tuttua BB-kasvoa, joista kolme on nyt päässyt taloon saakka. Kaksi edellistä ovat BB-Nino ja BB-Niko Nousiainen.

– Mua jännittää nyt niin paljon, että mä en osaa vastata sun kysymyksiin. Mulla on sellainen hauska kolmikko mielessä kun Niko, Henna ja Antti. Ei mulla ole mitään sitä vastaan että ne olisivat siellä mun kanssa, BB-Marianna kertoi.

Edellisellä kerralla BB-Marianna passitettiin ulos henkilökohtaisten syiden takia, mutta syytä ei ole koskaan paljastettu. Marianna odottaa itse tulevaa kautta sekavin tuntein.

– Ainakin se ruokavalio oli siellä vaikea hoitaa. Mä olen kasvissyöjä. En mä tiedä mikä siellä voisi olla pahinta. Edellinen kokemus oli se mitä se oli. Siitä jäi vain huono maku suuhun ja mä mietin että jos mä voisin hoitaa sen tällä kertaa paremmin ihan itseäni varten, Marianna kertoi motiiveistaan paluulleen BB-taloon.

Viisi vanhaa tuttua BB-kasvoa elävät ensi sunnuntaihin saakka Big Brother -talon sala-alueella, josta osa heistä pääsee sunnuntaina liittymään muiden asukkaiden joukkoon. Samalla sala-alue tullaan todennäköisesti liittämään varsinaiseen BB-taloon.