BB-Niko ja BB-Nino ottivat rajusti yhteen

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -taloon pitkän tauon jälkeen tänä iltana palannut BB-Niko Saarinen tyrmistyi huomatessaan kuka toinen vanha asukas oli saapunut taloon ennen häntä. Tunne oli molemminpuolinen, kun BB-Niko ja BB-Nino huomasivat toisensa.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Niko Saarisen viime torstaina, jolloin hän kommentoi myös uuden Big Brother -kauden käynnistysbileiden värikkäitä tapahtumia. Niko paljasti ottaneensa tuolloin rajusti yhteen Ninon kanssa ohjelman kick off -bileiden jatkoilla. Katso haastattelu tästä tai artikkelin yltä.

– Jatkot oli ja vähän silloin tapeltiin ja läyhättiin. Aina kun mä nää BB-tyyppejä niin me aina huudetaan ja läyhätään toistemme kanssa. Viina tekee aina tepposia. Siellä tuli sit sanottua pahasti ja mulle sanottiin pahasti, Niko Saarinen valotti hieman illan tapahtumia.

– Tottakai niitä ihmisiä harmittaa kun ne ei ole saaneet sitä julkisuutta mitä mä oon saanut. Siitä tuli sit vähän kärkkäitä mielipiteitä puoleen ja toiseen.

– Mä olin tosi humalassa. Mä otin BB-Ninon kanssa yhteen. Ei siitä mitään hyvää syntynyt ainakaan. Mä en oikein muista, se oli tosi sekavaa, ja kuten mä sanoin niin mä en halua olla missään tekemisissä BB-tyyppien kanssa. Mä näen niitä pakollisissa bileissä, mut ne ihmiset on jotenkin päästään sekaisin.