BB-Niko Saarinen palasi Big Brotheriin – riitapukarit talossa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brotherin neljäntenä paluuasukkaana taloon suuntasi hetki sitten BB-Niko Saarinen. Hän tyrmistyi huomatessaan, että taloon oli ennen häntä saapunut myös hänen arkkivihollisensa BB-Nino. Saarisen tyrmistyi ei jäänyt muilta asukkailta huomaamatta.

– Onks teillä jotain puhuttavaa. Nyt te voitte vetää toisianne turpaan, BB-Niko Nousiainen totesi.

BB-Niko Saarinen on julkisuudessakin kertonut inhoavansa erityisesti Ninoa ja paljastanut ottaneensa Ninon kanssa myös rajusti yhteen. Nyt ohjelman tuotantoyhtiö laittoi riitapukarit neljäksi päiväksi samaan huoneeseen.

– Hei nyt me saatiin oikeesti toinen mahdollisuus. Nino oikeesti, kun me vaan jutellaan, niin kyl me saadaaan kaikki ihan… BB-Niko Saarinen totesi sovitellen.

– Mun pitää oikeesti pyytää jossain vaiheessa anteeksi sitä mun ja Ninon… No nyt se on sit ihan julkinen anteeksipyyntö, hän jatkoi.

– Mikä näistä oli päiväkirjahuone? Minne mä meen itkemään? Tiedättekö että tää on Jumalan lahja että mä oon saanut toisen mahdollisuuden, mutta nyt kun mä näen teidät niin mä tiedän, että mä en pääse sinne taloon. Jengi vihaa mua, Niko Saarinen totesi.