BB-Marianna sai veritulpan jalkaansa – Niko järkyttyi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen muiden vanhojen tuttujen BB-asukkaiden tavoin muuttanut BB-Marianna paljasti tänään saaneensa viime lauantaina vaarallisen veritulpan jalkaansa. Asia tuli ilmi, kun BB-Niko Saarinen huomasi hänen jalassaan suuren mustelman.

– Mistä sulle on tullut tuollainen mustelma sun jalkaan? Niko ihmetteli.

– Mulla tuli siihen tulppa, Marianna kertoi.

– Mitä?!? Siihen voi kuolla! BB-Niko ihmetteli järkyttyneenä.

– Niinpä. Mulla on ollut hirveä nestevajaus ja mulla meni sit pintasuoni tukkoon. Se tuli viime lauantaina. Mä menin heti lääkäriin. Siksi mun pitääkin nyt juoda täällä paljon, Marianna kertoi.

Veritulpalla on Mariannan mukaan myös positiivinen puoli, sillä nyt Isovelin täytyy pitää lääkärin määräyksestä hyvää huolta asukkaiden nestetasapainosta.

– Mulla meni toi jalka nestehukasta, niin niiden on nyt pakko antaa mulle paljon vettä. Siis ainakin tän neljän päivän ajan. Mä en voi sietää vettä, ja mä juon vaan maitoa kahvia ja mehua. Mulla lähtee jano parhaiten maidolla, Marianna jatkoi tarinointiaan.