BB-Niko Nousiainen: ”Big Brother vei duunin”

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -taloon yllättäen vuosien tauon jälkeen palannut BB-Niko Nousiainen menestyi aikoinaan hienosti kyseisessä realityohjelmassa, ja hän on sittemmin työskennellyt muiden muassa Hunks-showryhmän tanssijana.

Eilen Niko kertoi kuitenkin muille taloon palanneille sala-asukkaille kohdanneensa työssään ongelmia Big Brother -kautensa jälkeen. Hän ei voinut nimittäin julkisuuden myötä enää palata asiakaspalvelutehtäviin.

– Mä olin ennen tätä töissä Anttilan Top Tenissä. En mä voinut mennä enää sinne takas, kun kanssakäyminen ihmisten kanssa ahdisti mua. Kiertueilla ja keikoilla mä olen kuitenkin jotenkin vallassa ja se on ihan eri juttu. Jossain Anttilan kassalla en voisi enää tehdä töitä, Niko Nousiainen kertoi.