BB-asukkaat tyrmistyvät huomisissa bileissä: ”Seinät kaatuvat”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan yhdentoista normaalin asukkaan lisäksi myös viisi sala-asukasta, jotka asuvat vielä nyt salahuoneessa. Heidän ei tarvitse kuitenkaan piilotella salassa sunnuntaihin saakka, kuten tähän asti on luultu.

Sala-asukkaat paljastetaan nimittäin muille asukkaille huomenna perjantaina. Big Brother Extra -ohjelmassa kerrottiin hetki sitten, että varsinaisille asukkaille järjestetään silloin bileet. Heti alkuillasta asukkaat tulevat kuitenkin yllättymään toden teolla, kun ”seinät kaatuvat” ja juhlijoiden joukkoon liittyy viisi vanhaa BB-asukasta.

Tänään vahvistettiin myös BB-Niko Saarisen jo aiemmin paljastama tieto, jonka mukaan vain kaksi viidestä sala-asukkaasta tulee jatkamaan sunnuntaina talossa. Kolme heistä passitetaan siis kotiin vain muutaman päivän BB-paluun jälkeen.