Big Brotherin uudet asukkaat pettymys?

Big Brother · Stara.fi

Viime viikolla alkanut Suomen Big Brother -ohjelma on ottanut mallia formaatin brittiversiosta passittamalla taloon rakennetulle sala-aluelle asukkaita, joista osa valitaan lopulta liittymään muiden asukkaiden joukkoon. Samalla sala-alue tullaan todennäköisesti liittämään muuhun taloon.

Uudet asukkaat ovat kokonaan uusien asukkaiden sijaan samasta ohjelmasta tuttuja kasvoja, mutta keskustelupalstoilla ohjelman fanit ovat heti tuoreeltaan kritisoineet asukasvalintoja mielikuvituksen puutteesta. Taloon palanneet asukkaat ovat nimittäin ensimmäisten kausien sijaan tuoreimmilta kausilta, ja esimerkiksi BB-Niko Saarinen ja BB-Henna Kurhinen ovat tosielämässäkin nykyisin puoliksi kämppiksiä.

BB-Marianna ei tarjonnut kovinkaan paljon katsottavaa omalla kaudellaan, vaikka hänet poistettiin talosta mystisesti. Niin ikään talosta kesken kauden poistetun BB-Ninon ja Niko Saarisen välille odotetaan kuitenkin värikästä sananvaihtoa, sillä he ovat olleet siviilissä viime aikoina kovissa riidoissa. Saarinen ryhtyi kuitenkin heti taloon astuttuaan hieromaan sovintoa Ninon kanssa. Ohjelman fanit ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että viisi vanhaa asukasta tarjoavat enemmän katsottavaa kuin koko muu tiimi yhteensä.