Suomen Big Brotherin suurin mysteeri paljastumassa?

Big Brother · Stara.fi

Viime viikolla alkanut Big Brother -ohjelman tuotantokausi sai tänään lisää asukkaita, kun talon salaiseen osioon asteli viisi uutta kilpailijaa, jotka ovat tosin tuttuja aikaisemmilta kausilta. Kaikki tulokkaat eivät kuitenkaan jää asukkaiksi, sillä vain osa heistä liittyy lopulta muiden joukkoon.

Yksi taloon palanneista asukkaista on BB-Marianna, joka passitettiin aikoinaan kotiin täysin yllättäen ja tapaus jäi todennäköisesti Suomen Big Brotherin suurimmaksi mysteeriksi. Virallisesti Marianna joutui lähtemään henkilökohtaisten syiden takia, mutta sen tarkemmin asiasta ei ole julkisuudessa kerrottu.

Mariannan talosta poistamisesta liikkui aikoinaan toinen toistaan hurjempia spekulaatioita, mutta nyt totuus voi hyvinkin tulla julki, mikäli Marianna haluaa sen muille asukkaille jakaa. Eilen muut sala-asukkaat yrittivät lypsää Mariannalta tietoa, mutta tähän mennessä kuitenkin tuloksetta.

– Joo ehdoton ei. Niin mä sanoin kans tänään kaikille toimittajille, kun sitä kysyi joka ikinen, BB-Marianna totesi.

Big Brother -kautensa jälkeen Marianna on ansioitunut  liikunnallisella saralla, sillä hän tempaisi taannoin esimerkiksi pyöräilemällä Suomen päästä päähän. Hän piti tuolloin raskaan reissunsa etenemisestä myös blogia, joka sai paljon huomiota.