Vida Guerra ei bikinipeppuaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja laulajana uraa luonut kuubalaissyntyinen Vida Guerra tunnetaan räväkkänä julkkisneitokaisena, joka pukeutuu usein tiukkoihin ja paljastaviin asuihin. Playboy-lehdessäkin urallaan poseerannut kaunotar nähdään jälleen näyttävissä kuvissa.

Vida Guerra nähdään nyt poseeraamassa sensuelleissa kuvissa pieniin valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Uima-altaan reunalla kaunotar esitteli muiden muassa bikinipeppuaan varsin innokkaana. Katso kuvat tästä.

Havannassa syntynyt, mutta jo vuosia Yhdysvalloissa asunut 36-vuotias Guerra on urallaan kokeillut niin laulajan, mallin kuin näyttelijänkin ammattia. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Suureksi julkkikseksi tähti ei kovista yrityksistään huolimatta ole kuitenkaan vielä päässyt.