Jätetty BB-Antti: ”Julkisuus oli Hennalle tärkeämpää kuin avioliitto”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon keskiviikkona palannut BB-Henna Kurhinen erosi taannoin samaisesta ohjelmasta löytämästään aviomiehestä Antti Kurhisesta. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Antin varsin synkissä tunnelmissa.

Antti Kurhinen kertoo haastattelussa tuntemuksistaan avioeronsa jälkeen ja paljastaa eron johtuneen pääosin siitä että Hennalle Big Brother oli Antin mukaan tärkeämpi kuin heidän avioliittonsa.

– Tiesin jo heinäkuun alussa että Henna on menossa taloon, ja päätin että en sitä pilaa, vaikka olisin voinut sen pilata monin tavoin. En halunnut, koska halusin katsoa että minkä päätöksen hän tekee, BB-Antti Kurhinen kommentoi alakuloisena.

– Halusin nähdä, että haluaako Henna oikeasti mennä BB-taloon, ja että onko se hänelle unelma ja täyttymys, vai onko se minä ja rakkaus. Tässä sitä nyt sit ollaan. Ei ollut näköjään rakkaus, vaikka se sitä noissa haastatteluissa kovasti väittää. Miten se voi olla rakkaus, jos toinen on tässä ja pyytää yhtä ainoaa asiaa, Antti Kurhinen jatkoi.