BB-Henna kiistää väitteet: ”Avioero ei liity Big Brotheriin!”

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan jo kolmatta päivää BB-talon sala-alueella asustava ja aikaisemmalta tuotantokaudeltakin tuttu BB-Henna Kurhinen on saanut sapiskaa aviomieheltään Antti Kurhiselta, joka syyttää Big Brotheria pariskunnan avioliiton päättymisestä.

Nyt Henna on kuitenkin kiistänyt Antin väitteet eron syistä. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Hennan haastattelussa keskiviikkona juuri ennen BB-taloon palaamistaan. Henna on pakannut omaisuutensa ja kantanut omaisuutensa pois pariskunnan kodista.

– Olen olen, ja avioeropaperit on jätetty. Tämä ei ole mikään julkisuustemppu, eikä eromme liity myöskään Big Brotheriin. Mä haluan poistaa heti tuollaiset luulot kaikilta ihmisiltä. Tämä on ollut ihan mun oma päätös, BB-Henna kertoi haastattelussa.

Sitkeiden huhujen mukaan BB-pariskunta on nähty eronsa jälkeen Helsingissä myös tiiviisti yhdessä. Henna ei kiistänyt väitteitä, vaan paljasti parin viettäneen ainakin yhden illan yhdessä.

– Me ollaan nähty kerran sen jälleen ulkona viihteen merkeissä, mutta ei siitä sen enempää, Henna vahvisti.

– Nyt täytyy muistaa, että me oltiin naimisissa. Mä todellakin kunnioitan ja arvostan sitä, ja mulla on edelleen vahvoja tunteita Anttia kohtaan. Meillä on nyt sellainen tilanne, että ei voi elää ilman toista, mutta ei voi toisaalta elää toisen kanssa. Me ollaan nyt päädytty siihen tulokseen mikä meillä oli, eli ero. Ainakaan nyt ei näytä yhtään siltä että oltaisiin palamassa yhteen.