BB-Marianna mystisestä häädöstään: ”Ei mitään kuolemanvakavaa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta aikoinaan yllättäen tuotantotiimin päätöksellä häädetty BB-Marianna palasi taloon keskiviikkona. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi neitokaisen keskiviikkona juuri ennen taloon astelemistaan.

Marianna kertoi haastattelussa palaavansa Big Brotheriin saadakseen revanssin ja parempia muistoja BB-talosta kuin edellisellä kerralla. Hän ei kuitenkaan vieläkään suostunut paljastamaan mikä oli Suomen Big Brother -historian mystisimmän yllätyskäänteen takana.

– En. Enkä tule koskaan kertomaan. Ne on sellaisia syitä, joita mä en tule koskaan kertomaan, joten mä voisin heti luokitella ne henkilökohtaisiksi. Ei ole mitään kuolemanvakavaa, Marianna kertoi haastattelussa.

Samoilla linjoilla Marianna oli myös taloon päästyään, sillä luonnollisesti mystinen yllätyshäätö oli muidenkin asukkaiden mielessä.

– Joo ehdoton ei. Niin mä sanoin kans tänään kaikille toimittajille, kun sitä kysyi joka ikinen, BB-Marianna totesi.

Big Brother -kautensa jälkeen Marianna on ansioitunut  liikunnallisella saralla, sillä hän tempaisi taannoin esimerkiksi pyöräilemällä Suomen päästä päähän. Hän piti tuolloin raskaan reissunsa etenemisestä myös blogia, joka sai paljon huomiota.