BB-Niko sammui vessan lattialle

Big Brother · Stara.fi

Yksi Suomen tunnetuimmista Big Brother -asukkaista, BB-Niko Saarinen, suuntasi keskiviikkona takaisin BB-taloon ainakin muutamaksi päiväksi. Talon viisi sala-asukasta paljastetaan myöhemmin tänään myös talon muille asukkaille.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Nikon keskiviikkona juuri ennen taloon astelemistaan. Niko kertoi haastattelussa edellisen viikonlopun vauhdikkaista bileistään ja siitä miksi hulppeat limusiini-bileet jouduttiinkin yllättäen perumaan.

– Ei niitä ollutkaan. Mä sammuin. Mulla tuli hirveä riita ja mun ystävillä tuli hirveät riidat, niin mä sit sammuin vessan lattialle kello 00.00. Ihan kotona, eli mä en päässyt juhlimaan mun läksiäisiä nyt ollenkaan, Niko Saarinen paljasti.

Niko Saarinen kertoi haastattelussa myös toivoneensa pääsevänsä taloon samaan aikaan sieltä viime sunnuntaina häädetyn Marian kanssa. Maria haukkui Nikon blogissaan kovin sanakääntein, mutta myöhemmin hän kertoi tehneensä sen vain saadakseen lisää lukijoita.