BB: Sala-asukkaat paljastuivat – asukkaat järkyttyivät ”Mitä v**tua te täällä teette?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viime viikon tiistaista saakka asuneet varsinaiset asukaat viettävät parhaillaan bileitä BB-talossa. Hetki sitten he järkyttyivät, kun taloon ilmaantui täysin yllättäen viisi vanhaa tuttua BB-kilpailijaa.

Asukkailla ei ole ollut aavistustakaan siitä, että heidän naapurissaan on keskiviikkoillasta saakka asustanut viisi muuta ihmistä. BB-Satu on tosin aavistanut, että talossa on vielä toinen makuuhuone, mutta sen pidemmälle spekulaatiot eivät ole menneet. Juuri ennen sala-asukkaiden paljastumista BB-Marianna kertoi jännittävänsä erityisesti muiden asukkaiden ilmeitä kun asia paljastuu heille.

Vanhojen tuttujen BB-kisailijoiden tultua ovesta BB-Habib ei saanut sanaa suustaan, mutta BB-Mia hyppäsi heti tulokkaiden kaulaan. BB-Niko Nousiainen otti puolestaan BB-Marin lämpimään halaukseen.

– Mitä v**tua te täällä teette? BB-Satu puolestaan ihmetteli.

Koko ryhmä siirtyi tämän jälkeen BB-talon pihamaalle, jossa Niko Saarinen sai pitkästä aikaa tupakoida. Keskustelu kävi vilkkaana muiden muasa siitä että mitä aikaisemmat BB-asukkaat talossa tekevät.