BB: Sala-asukkaat ilmiriidoissa: ”Nyt meni kaikilta fiilikset”

Big Brother · Stara.fi

Keskiviikkona Big Brother -taloon muuttaneet viisi sala-asukasta pääsevät tänään ensimmäistä kertaa muiden asukkaiden pariin, kun sala-alue paljastetaan illalla järjestettävissä bileissä. Luvassa on siis todellinen jymy-yllätys nykyisille asukkaille.

Sala-asukkaina on viisi aikaisemmilta tuotantokausilta tuttua BB-asukasta, jotka kaikki ovat värikkäitä persoonia. Meno suljetussa huoneessa on sekin ollut värikästä, eikä riidoiltakaan ole vältytty. Eilen illalla BB-Marianna suivaantui Niko Saarisen puheista ja suuntasi nukkumaan kesken illan.

Tänään sama meno on jatkunut toisten osapuolten välillä, kun BB-Nino ryhtyi kommentoimaan BB-Henna Kurhisen vihkisormusta. Viime tuotantokaudella BB-talossa Antti Kurhisen kanssa avioitunut Henna suuttui toden teolla varsin harmittomasta kommentista. Erityisesti sormuksen hinnan tiedusteleminen tuntui suututtavan Hennaa, kun Nino kertoi uskovansa, että sormus on peräisin sponsorilta.

Niko Nousiainen kehotti Ninoa pyytämään anteeksi, mutta hän totesi sanoi ettei sellaiseen ole aihetta. Riita päättyi kuitenkin pian, kun Niko Saarinen avasi meikkipussinsa tutkittavaksi ja asukkaat saivat ruokaa.