Facebookin ei-toivotuille känniviesteille loppu?

Digi Nettivideot · Stara.fi

Maailman suosituimmassa yhteisöpalvelussa on nähty lukuisia hauskoja tapauksia, kun käyttäjät ovat avautuneet juovuspäissään kirjoittamalla kaikkien Facebook-kavereidensa nähtäville toinen toistaan rohkeampia ja asiattomampia viestejä.

Todellista apua tällaisten ei-toivottujen känniviestien estämiseksi ei ole ainakaan vielä kehitetty, mutta nyt sellaisesta on tehty kuitenkin osuvaa parodiaa. Kyseessä on mainosvideo, jossa kaupataan FaceSaver-nimistä laitetta. Vekotin liitetään tietokoneen USB-porttiin ja sen on määrä estää viestit. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Mainoksen mukaan laite on kiinassa valmistettua saksalaista insinöörityötä. Laite aktivoituu automaattisesti kun selaimeen naputellaan Facebook-nettiosoite. Tämän jälkeen se mittaa käyttäjän hengitysilmassa olevan alkoholimäärän. Laite toimii myös iPhonessa ja tilaa lisäpalveluna myös ambulanssin.