BB-Ksenia kävi Mariannan hermoille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin eilen yllätysbileet, jotka alkoivat jo pian viiden jälkeen illalla. Pari tuntia myöhemmin talon sala-asukkaat singahtivat taloon seinän läpi aikaisempien asukkaiden yllätykseksi.

Illan bileiden tiimellyksessä uudet ja vanhat asukkaat yrittivät parhaansa mukaan saavuttaa saman aaltopituuden, mutta kaikkien kohdalla se ei kuitenkaan onnistunut. Yksi eri aaltopituuksilla oleva duo oli BB-Ksenia ja BB-Marianna.

Viimeksi mainittu vanha tuttu BB-kisaaja ei jaksanut kuunnella lainkaan 19-vuotiaan jyväskyläläisen juttuja esimerkiksi päivän discohiteistä. Ksenia ja Marianna olivat samaan aikaan jonottamassa pääsyä päiväkirjahuoneeseen, jossa Ksenia oli aikeissa esittää toivebiisin Big Brotherille.

– Tiedätsä? Se David Guettan Memories. Se niinku ”diddiddiddiidii”, niinku tekin tanssitte sitä tuossa äsken, BB-Ksenia yritti selittää Mariannalle.

– Ahaa, Marianna totesi kyllästyneenä ja lähti pois tilanteesta.

Tämän jälkeen Marianna vältteli varsinaisia bileitä ja suuntasi suoraan saunan lauteille. Pian saunaan tuli kuitenkin seuraksi BB-Hannu, jonka kanssa Marianna tuli hyvin juttuun. Hannu ja Marianna keskustelivat asukkaiden kemioista ja Petrin päällikkyydestä.