Herkullinen yllätys kahdelle BB-asukkaalle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään yritetty toipua eilisistä kosteista bileistä, joiden aikana muiden asukkaiden joukkoon liittyi myös viisi sala-asukasta. Ilta oli kostea, ja porealtaassa paljasteltiin myös intiimejä ruumiinosia.

Asukkaiden krapulapäivä sai hetki sitten yllättävän käänteen, kun asukkaat komennettiin makuuhuoneeseen. Talopäällikkö BB-Petri kutsuttiin samalla päiväkirjahuoneeseen. Sieltä tullessaan hän ilmoitti ilouutisen Satulle.

– Me kaksi saamme tilata itsellemme ravintolaruoat mistä tahansa ravintolasta. Otetaanko alkuruoat ja pääruoat? Petri kertoi.

– Saako alkudrinkitkin? BB-Satu naureskeli ihmeissään.

– Pizza vois olla kova sana. Pastaa saa joka päivä, Satu jatkoi ja he ryhtyivät valitsemaan itselleen pizzaa.

Petri kertoi lisäksi etteivät he saa ainakaan vielä kertoa herkuistaan muille asukkaille. Samalla he päättivät, että asukkaat saavat odottaa edelleen makuuhuoneessa. Ruokaa odotellessaan Petri ja Satu ryhtyivät punomaan juonia, joilla he huijaisivat muita että Satu on joutunut lähtemään BB-talosta.