Silminnäkijä: Lindsay Lohan ajoi lapsen päälle ja pakeni paikalta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin vankilassa ja sairaalan pakkohoidossa ollut näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut uusien vakavien syytösten kohteeksi. Amerikkalainen Radar Online nimittäin uutisoi, että Lohan olisi ajanut lastenrattaiden päälle ja paennut paikalta.

Verkkolehden haastattelemat kaksi silminnäkijää väittävät Lindsayn ajaneen keskiviikkona iltapäivällä Länsi-Hollywoodissa Maserati-ökyautollaan päin lastenrattaita, joissa oli törmäyshetkellä lapsi. Rattaat kaatuivat, mutta Lohan ei jäänyt selvittelemään tilannetta, vaan jatkoi matkaansa.

Toinen silminnäkijöistä on Bryan Jamie, joka kertoi olevansa varma siitä että kuljettaja oli Lindsay Lohan. Auto pysähtyi muutamaksi sekunniksi, mutta jatkoi sen jälkeen matkaansa. Hänen mukaansa rattaissa ollut lapsi oli noin kolmevuotias. Törmäys ei ollut raju, eikä lapsi ilmeisesti loukkaantunut.