BB-Satu hauskassa topless-kuvassa Facebookissa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa puolentoista viikon ajan asustanut seinäjokelainen BB-Satu on saanut varsin suuren suosion ohjelman katsojien ja muiden asukkaiden parissa. Puhelinmyyjänä työskentelevät räväkkä nelikymppinen on julkaissut kuviaan myös Facebookissa.

Maailman suurimman yhteisöpalvelun sivuilla Satu poseeraa hauskoissa ja vahvasti muokatuissa valokuvissa muiden muassa prinsessana, Gladiaattorit-ohjelman povekkaana kilpailijana ja kaunina mallina. Yhdessä kuvassa hänet nähdään yläosattomissa mustavalkoisessa mainoskuvassa. Katso Facebook-kuvat tästä.

Kuvat ovat tekaistuja, eli kuvankäsittelyllä muokattuja, sillä niissä Satun kasvot on kuvissa lisätty valmiisiin kuviin. Mukana on kuitenkin myös pari muokkaamatonta kuvaa suositusta Big Brother -asukkaasta.