Kaaos US Open -katsomossa tallentui videolle – katso!

Nettivideot · Stara.fi

Tällä viikolla Yhdysvalloissa on järjestetty maineikas US Open -tennisturnaus, jossa oli tällä kertaa kuuma tunnelma pelikentän lisäksi myös katsomossa. Djokovicin ja Petzschnerin välisessä ottelussa katsomossa syntyi nimittäin tappelu.

New York Daily News -lehden mukaan riita sai alkunsa, kun nuori mies käytti runsaasti kovaäänistä ja alatyylistä kieltä. Keski-ikäinen nainen ja hänen miesseuralaisensa suivaantuivat kielenkäytöstä. Tilanne alkoi kuitenkin jo rauhoittua, kun iäkkäämpi mies päätti vielä hieman ojentaa nuorta miestä fyysisesti. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Vanhempi mies tarttui mieheen sillä seurauksella, että hän itse menetti tasapainonsa ja putosi parin penkkirivin verran alaspäin. Kaatuminen laukaisi katsomossa kaaoksen. Nuorta miestä syytettiin miehen kaatamisesta, mutta sivullisen kuvaama video osoittaaa, että mies kaatuu omasta syystään. Video on parissa päivässä katsottu jo yli miljoona kertaa.