Idol-kisan Bikini Girl seksikkäänä rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman koelauluissa bikineissä esiintynyt, mutta myöhemmin jatkosta pudonnut Katrina Darrell, eli tutummin Bikini Girl, pulpahtelee julkisuusmerellä pintaan kerta kerran jälkeen kuin korkki.

Supersuositussa realityohjelmassa myös kyseisen kauden päätösjaksossa esiintynyt Katrina Darrell on sittemmin poseerannut muutamia kertoja amerikkalaislehdissä, mutta varsinaista tähteä hänestä ei ole tullut. Tällä kertaa Katrina on kuvattu seksikkäänä rannalla yhdessä ystäviensä kanssa. Katso kuvat tästä.

Luonnollisesti neitokaiset olivat sonnustautuneet bikineihin ja nauttivat täysillä paparazzeilta saamastaan huomiosta. Aiemmin Katrina kertoi suunnittelevansa vakavampaakin musiikkiuraa, mutta ainakaan vielä hänen tuotantoaan ei ole hittilistoilla nähty.