Koirille oma luksushotelli Los Angelesiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista löytyy toinen toistaan hulppeampia majoituslaitoksia, joissa elokuvakaupungissa vierailevat julkkistähdet voivat levätä vaikkapa raskaiden kuvauspäivien tai kosteiden palkintogaalojen jälkeen. Jatkossa ihmiset eivät kuitenkaan ole ainoita luksuksesta nauttivia.

Nyt kaupungissa on nimittäin paljastettu suunnitelma, jonka tarkoituksena on avata oma hotelli vain koirien käyttöön. Noin 10.000 neliön kokoinen hotelli The Barkley sijaitsee arvostetulla Westlake Villagen alueella ja sen avajaisia juhlitaan 25. lokakuuta. Koirahotellista löytyy muiden muassa kylpyläosasto, kampaamo, oma limusiinipalvelu ja tietenkin useita sviittejä. Katso kuvat tästä.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan avajaisiiin on kutsuttu runsaasti supertähtiä koirineen sekä supertähtikoiria isäntineen. Kutsuttujen joukossa ovat ihmisistä muiden muassa Britney Spears, Lionel Richie, Jennifer Aniston, Paris Hilton, Rihanna ja monet muut.