Lukijat: Nämä sala-asukkaat pitää häätää BB-talosta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun toisen viikon yllätyksenä taloon asteli keskiviikkona viisi aikaisemmilta tuotantokausilta tuttua sala-asukasta. Muiden asukkaiden joukkoon he pääsivät perjantaina. Tänään kolme heistä häädetään talosta.

Viihdelehti Staran lukijat ovat kertoneet viikon aikana oman näkemyksensä siitä kenet talosta pitäisi passittaa kotimatkalle ja kenet jättää vielä taloon jatkamaan kilpailua muiden asukkaiden kanssa. Lukijoiden mukaan vanhoista asukkaista molemmat naiset, BB-Henna ja BB-Marianna, pitäisi ainakin häätää.

Selkeimmin taloon pitäisi jättää BB-Niko Nousiainen, jonka jatkamisen puolesta on äänestänyt peräti 35 prosenttia vastanneista. Toisesta jatkopaikasta kisaavat varsin tasaväkisinä Niko Saarinen ja BB-Nino. Ääniä on annettu yhteensä noin 1.300 kappaletta.