Pahoinpitely X Factor -ohjelmassa! Tyttö raivostui pudotuksesta – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykilpailut voivat joskus olla tiukka paikka kilpailijoille, ja kerroimmekin aiemmin tällä viikolla kuinka American Idol -kisasta pudonnut nuori mies vaatii Yhdysvalloissa jättikorvauksia. Nyt Britanniassa on noussut otsikoihin hieman toisenlainen tapaus.

Nyt Britannian X Factor -kisassa on nähty parivaljakko, 18-vuotias Abbey ja 17-vuotias Lisa. Parhaat ystävykset sekoilivat ensin aikansa lavalla, kunnes yleisö buuasi heidät lavalta jo ennen esitystä. Pian sekava tyttöpari palasi kuitenkin lavalle, mutta heidän esityksensä alitti kaikki rimat. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Esitys oli niin surkea, että jopa aina positiivinen Cheryl Cole näytti todella kärsivältä siihen saakka kunnes Simon Cowell käski lopettamaan musiikin. Päätuomarina Cowell haukkui tytöt muiden muassa kaikkien aikojen surkeimmasta asenteesta. Tämän jälkeen tytöt haukkuivat sekä yleisön että tuomarit ja lopulta Abbey päätti ojentaa ystäväänsä nyrkiniskulla kasvoihin.

X Factor tappelu