BB-Mari jätti Paulin – ihastui varattuun Nikoon?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on nähty ensimmäisen parin viikon aikana jonkin verran suhdekiemuroita, kun miehet ja naiset ovat etsineet paikkaansa toistensa kainaloista. BB-Petri on lämmitellyt samanaikaisesti kahta kaunotarta, mutta BB-Mari on viihtynyt myös öisin pääasiassa Paulin seurassa.

Perjantaina taloon asteli kuitenkin uusia asukkaita, kun aikaisemmilta tuotantokausilta tuttu sala-asukkaat paljastuivat. BB-Mari iski välittömästi silmänsä Niko Nousiaiseen tämän tupsahdettua taloon. Samalla Marin suhde Pauliin viileni salamannopeasti. Eilisessä häätölähetyksessä Mari kertoi tilanteeseen syyksi sen, että hän haluaa viettää aikaa myös uusien tulokkaiden kanssa. Tällä hän viittasi lähinnä Nikoon, jonka Mari tunsi jo ennen taloon astelemistaan.

Siviilissä missikaunottaren kanssa seurusteleva Niko ei ole kuitenkaan ainakaan vielä osoittanut kovinkaan suurta kiinnostusta Maria kohtaan, mutta Marin tunteet eivät ole jääneet pimentoon. Hän on perjantaista saakka kritisoinut Paulia ja luonut pitkiä ja merkityksellisiä katseita Nikoon, jonka seurassa neitokainen on viihtynyt erityisen hyvin. Muille asukkaille BB-Mari on kertonut suhteen viilentymisen syyksi Paulin muuttuneen käytöksen.

– Mä tiedän sen, et minä ja Niko tullaan tekee paljon täällä asioita, Mari kuitenkin paljasti Petrille ja Marikalle.