BB-talossa syttyi homoromanssin kipinä?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman fanit haukkoivat keskiviikkona henkeä, kun taloon astelivat samaan aikaan sala-asukkaiksi toistensa arkkiviholliset BB-Niko Saarinen ja BB-Nino. Niko oli kertonut vain muutamaa päivää aiemmin Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin haastattelussa kovista riidoistaan Ninon kanssa.

Molemmat avoimen homoseksuaalit miehet olivat tyrmistyneitä löydettyään toisensa talosta ja jouduttuaan samaan pieneen huoneeseen useiksi päiviksi. Miehet saivat kuitenkin hierottua heti sovintoa, ja jo seuraavana päivänä muut saivat ihmetellä kuinka hyvin Niko ja Nino tulivat toimeen keskenään. Lopulta homomiehet heittivät keskenään jo varsin rankkaa huulta vihjaillen muiden muassa seksiakteista.

Katsojalle tuli väkisinkin tunne, että miesten välillä voisi olla jotain sutinaa, vaikka Niko asuukin avoliitossa aivan toisen miehen kanssa. Niko Saarinen palasi kuitenkin eilen oman kullan kainaloon saatuaan lähtöpassit, kun Nino jäi puolestaan asustamaan taloon. Nikon jäähyväisvideo herkisti Ninon yllättävän tehokkaasti, ja ulkopuolinen voisi kuvitella hänellä olevan tunteita Nikoa kohtaan. Niko kiitteli tasapuolisesti talon asukkaita pyysi Habibilta anteeksi välikohtauksia.