Rihanna antoi teinitähden kuulla kunniansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina r&b-tähti Rihanna ja teinitähti Taylor Momsen ovat olleet sanasodassa, jonka Taylor aloitti toissa viikolla. Hän kertoi ärsyyntyvänsä siitä että Rihanna pukeutuu kuin rocktähti.

17-vuotias Taylor Momsen valitteli julkisesti, että Rihannan pukeutumisen takia rockin ja popin rajat hämärtyvät. Monet pitivät lausuntoa perin eriskummallisena, ja Rihanna itse taisi olla yksi heistä. Hän ei kuitenkaan kommentoinut asiaa julkisesti, vaan otti yhteyttä nuoreen poppariin henkilökohtaisesti.

Heat-lehden saamien tietojen mukaan Rihanna sai Momsenin puhelinnumeron ja soitti suoraan teinipopparille. Tähden lähipiirin mukaan Rihanna ripitti nuorta tähteä puhelimessa ja vaati käyttäytymään paremmin. Käsky menikin ilmeisen hyvin perille, sillä Taylor veti aikaisemmat lausuntonsa takaisin jo seuraavalla keikallaan V Festival -tapahtumassa. Siellä hän totesi, että lausunto oli ymmärretty julkisuudessa täysin väärin.