Rihanna sotilaana huipputiukassa paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on nähty viime vuosina toinen toistaan seksikkäämmissä ja paljastavammissa asuissa niin konserttilavoilla kuin julkkisjuhlisssaankin. Nyt supertähti on kuitenkin ikuistettu hieman toisenlaisissa tunnelmissa.

Rihanna on nimittäin päässyt vierailemaan Havaijilla Yhdysvaltojen merivoimien sota-aluksella, jossa hän myös sonnustautui asianmukaisin tamineisiin. Hän poseerasi lippalakissa, maastohousuissa ja erittäin tiukassa sinisessä t-paidassa kuvaajien iloksi. Samalla laulaja tosin esitteli kuvaajille myös keskisormeaan. Katso kuvat tästä.

Rihannalla oli kaiken lisäksi hyvä syy vierailuun, sillä kyseessä olivat Battleship-nimisen elokuvan kuvaukset. Leffassa nähdään Rihannan debyyttirooli näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.