Rihanna rintavana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on nähty viime vuosina toinen toistaan seksikkäämmissä ja paljastavammissa asuissa niin konserttilavoilla kuin julkkisjuhlisssaankin. Äskettäin hänet kuvattiin tiukassa sotilas-henkisessä asussa uuden Battleship-elokuvansa kuvauspaikalla Havaijilla.

Nyt Rihanna on ehtinyt viettää kuvausten välissä myös hieman vapaa-aikaa, ja auringosta pitävä laulajakaunotar päätti nauttia silloin täysin rinnoin vesileikeistä. Niitä varten Rihanna sonnustautui värikkäisiin bikineihin paparazzeista välittämättä. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan kuvattavassa Battleship-elokuvassa nähdään Rihannan debyyttirooli näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.