Pamela Anderson poseeraa Nokian mainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen matkapuhelinvalmistaja Nokia on parhaillaan tukalassa tilanteessa, kun alan kilpailu kiristyy nopeasti ja yhtiö ei ole saanut luotua uusia hittilaitteita vuosikausiin. Nyt Nokian markkinointiosasto on kuitenkin ottanut uuden ja mielenkiintoisen askeleen.

Nokia on nimittäin valjastanut tuoreen mainoskampanjansa naispuoliseksi keulahahmoksi suomensukuisen povipommi Pamela Andersonin. Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä tuttu nakumalli mainostaa Nokia uutta N8-puhelinta, josta yhtiö odottaa seuraavaa hittiään. Katso kuva alta.

Myös yleisö voi päästä mukaan Pamsun tähdittämään The Commuter -lyhytelokuvaan yleisökilpailun kautta. Kuvaukset järjestetään Lontoossa 20. syyskuuta.

Pamela Anderson Nokia N8