Timo T.A. Mikkonen Big Brotherista: ”Tiivitaavi-meininkiä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat ovat jo kolmatta päivää ulkosalla viettämässä leirielämää kuvitteellisella autiolla saarella. Ohjelmaa seurannut Timo T.A. Mikkonen oli tänään  Big Brother Extra ohjelman vieraana vuodattamassa tuntojaan realityohjelmasta ja sen asukkaista.

Tänään 50-vuotista uraansa juhliva Mikkonen ihmetteli haastattelussa esimerkiksi Hannun esittämiä väitteitä, joiden mukaan mies olisi käynyt arvostetun laskuvarjojääkärikoulutuksen, sillä BB-Hannu poltti kaikki nuotiopuut jo ensimmäisenä yönä.

– Ei hyvä homma. Joko koulutus oli huonoa tai sitten asianomainen on unohtanut ne totuudet. Kaikillehan sattuu virheitä, Mikkonen totesi.

Lisäksi Mikkonen sivalsi talon yleistunnelmaa, jossa on varsin vahvasti mukana myös homoseksuaaleja.

– Kun kuuntelee tätä keskustelua, niin se sellainen tiivitaavi-meininki näiden metroseksikkäiden kitinä joka ikisestä asiasta. Se on aivan samaa tasoa, kun valitukset esikoulun ensimmäisellä asteella. Onhan tilanteita itse kullakin elämässä, joissa joutuu tiukkoihin paikkoihin ja siinä se henkinen kantti vasta punnitaan, Mikkonen jatkoi.