Amazing Race -tapaturma – naisen kasvoihin täysosuma vesimelonista! Katso uskomaton video

Nettivideot · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneen Amazing Race -seikkailuohjelman uudella tuotantokaudella on Yhdysvalloissa nähty vaarallinen tilane, kun yksi kilpailijoista sai painavan vesimelonin suurella nopeudella kasvoihin.

Kilpailijoiden oli määrä käyttää vanhaa sota-asetta ampuakseen ritari kumoon vesimeloneilla. Lingoilla on kuitenkin pahana tapana iskeytyä silloin tällöin ampujan ”omaan nilkkaan”, jos ammus jääkin jumiin ja pääsee liikkeelle liian myöhään. Näin kävi tässäkin tapauksessa, kun ammuksena toiminut vesimeloni iskeytyi suoraan maassa maanneen naisen kasvoihin.

Tuotantoyhtiö ei ollut varautunut tällaiseen iskuun, sillä muuten kilpailijoille olisi puettu kypärät ja visiirit päähän. Tällä kertaa oli kuitenkin onni matkassa, sillä nainen ei loukkaantunut vakavasti ja selvisi ilmeisesti aivotärähdyksellä. Katso video tästä tai artikkelin alta. Kyseinen tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 26. syyskuuta.