BB: Playboy-Habibin seksipaljastukset järkyttivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat ovat viettäneet lähes koko viikon ulkosalla, kun heidät on rahdattu kuvitteelliselle autiosaarelle selviytymään. Asukkaiden aika on kulunut ulkona pitkälti jutustelun merkeissä.

Taannoin talosta häädettiin ensimmäisten joukossa BB-Jani, jonka uskomattomat naisjutut hauskuttivat asukkaita kovasti. Eilen Janin paikan otti BB-Habib, jonka tarinat seurustelukumppaniensa pettämisistä järkyttivät erityisesti Elisabetiä. Habib kertoi muiden muassa kuinka hän oli pettänyt kumppaniaan kotibileistä iskemänsä tytön kanssa ja  jäänyt siitä myös kiinni.

– Ei tykännyt, että mä olin pettänyt sitä, BB-Habib kertoi.

– Ei herran jumala Habib, BB-Elisabet ihmetteli miehen seikkailuja.

– Mun on vaikee kattoo joka paikassa samaa naamaa. Se on tosi asia, Habib selitteli.

Tämän jälkeen myös BB-Ksenia kommentoi kuulemaansa ja kertoi inhoavansa pettäjämiehiä. Elisabet oli luonnollisesti samaa mieltä, mutta hän tyrmistyi pian toden teolla, kun Habib kertoi harrastaneensa seksiä myös tuttavansa tyttöystävän kanssa.

– Et sä voi v**tu toisen muijaa mennä jyystämään Elisabet tulistui.