Huippusuosittu Pablo Francisco palaa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin stand up -koomikoihin lukeutuva amerikkalainen Pablo Francisco saapuu jälleen esiintymään Suomeen. Aiemminkin loppuunmyydyille saleille esiintynyt tähti nousee lavalle Funkin’ Off The Wall -kiertueellaan Helsingin Kulttuuritalolla 23. syyskuuta, Tampereella Tampere-talossa 27. syyskuuta ja Turussa Konserttitalossa 28. syyskuuta.

Pablo Francisco on yksi YouTuben ja MySpacen ladatuimpia koomikoita. Esimerkiksi legendaarisella Previewman-parodialla on ollut YouTubessa lähes yhdeksän miljoonaa katsojaa. Katso sketsi tästä.

Suomen esiintymiset ovat osa Franciscon Funkin’ Off The Wall -kiertuetta, joka poikkeaa Suomen lisäksi myös Islantiin, Norjaan ja Tanskaan. Kiertueen esiintymisiä kuvataan tulevaa DVD-julkaisua varten. Viimeksi Francisco on nähty Suomessa puolitoista vuotta sitten. Ensimmäisen kerran hänet nähtiin Suomessa vuonna 2007, jolloin hän heitti Helsingissä viisi loppuunmyytyä keikkaa.

Energiaa puhkuva Francisco on tunnettu ääniefektiensä lisäksi uskomattomasta muuntautumiskyvystään; hän imitoi sujuvasti tunnettuja henkilöitä kuten mm. Arnold Schwarzeneggeriä, Sylvester Stallonea, Ozzy Osbournea sekä yhdysvaltalaisten elokuvien tunnetuinta traileriääntä Don LaFontainea.

Uudella kiertueellaan Francisco on ladannut henkilörepertuaarinsa uusiksi. Hän parodioi myös Suomen televisiosta tuttuja Koirakuiskaaja Cesar Millaria sekä Pieniä Ihmisiä -sarjan näyttelijöitä. Julkkisten lisäksi huutia saavat myös maailman paras maa sekä sen omituiset ihmiset. Esiintymisen avaavat Pablon viime vuoden suosituimmat lämppärit, Sean Savoy ja Ashley Fils Aime.