Seiska: BB-Henna oli raskaana!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut BB-Henna Kalinainen tapasi BB-talossa BB-Antti Kurhisen, ja pariskunta avioitui ohjelmassa seuraavalla tuotantokaudella. Nyt hän on tehnyt karun paljastuksen.

Henna käväisi talossa myös parhaillaan käynnissä olevalla kaudella, mutta häntä ei kuitenkaan äänestetty jäämään taloon. Nyt Henna on paljastanut 7. päivää -lehdelle olleensa viime vuonna raskaana aviomiehelleen, mutta päätyneensä lopulta aborttiin.

Omien sanojensa mukaan elokuussa avioeroa hakenut Henna paljasti tulleensa raskaaksi vain muutama kuukausi seurustelun alkamisen jälkeen. Silloin oli kuitenkin hänen mukaansa liian aikaista perustaa perhettä, joten hän päätyi aborttiin. Hennan mukaan hänen ja Antin avioliittoa ei voi enää pelastaa, mutta kulissien takana avioeroa on siitä huolimatta epäilty julkisuustempuksi.