BB-Ksenia katuu rintojensa paljastamista: ”Arvaa onko voittajafiilis”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tehtäväalueella lähes koko kuluneen viikon viettäneet naiset eivät onnistuneet eilen pelastautumaan kuvitteelliselta autiolta saarelta, joten he joutuvat viettämään ylimääräisen vuorokauden ulkosalla. Samaan aikaan miehet ja BB-Marika ovat lämpimissä sisätiloissa.

Naisten keskustelut ovat liikkuneet ulkona pitkälti naisellisilla alueilla, kuten esimerkiksi ihmissuhteissa. Tänään BB-Mari kertoi katuvansa kovasti taannoista pikaromanssiaan Paulin kanssa. BB-Mari paljasti, että hänellä oli ulkomaailmassa orastava suhde, joka on nyt mahdollisesti kariutunut. Samalla myös BB-Ksenia paljasti katuvansa rintojensa paljastamista.

– Arvaa onko mulla voittajafiilis, kun mun perhe ja pikkusisko on kattonut mua täällä ja sitten porealtaassa oon paljastanut itseni, Ksenia totesi.