BB-talon pakka täysin sekaisin sunnuntaina

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä oleva Big Brother -ohjelman tuotantokausi on lyhyestä kestostaan huolimatta ehtinyt sisältää jo selvästi aikaisempia kausia suurempia yllätyksiä. Aiemmin tänään selvisi, että sunnuntaina taloon astelee jälleen uusia asukkaita.

Hetki sitten selvisi, että uusia asukkaita saapuu taloon peräti neljä, joten pakkaa sekoitetaan jälleen toden teolla.

Alunperin taloon asteli normaalin kahdentoista sijaan kolmentoist asukasta. Ensimmäisessä häätöäänestyksessä heistä häädettiin kaksi, mutta jo muutaman päivän kuluttua taloon asteli viisi vanhaa tuttua BB-asukasta. Heistä häädettiin seuraavana sunnuntaina kolme. Tällä hetkellä asukkaita on talossa kolmetoista. Ensi sunnuntaina häädetään vähintään yksi asukas neljän uuden alta. Häätöäänestyksessä ovat Habib, Mari, Mia ja Marika.