BB-Niko kiistakumppanistaan: ”Uskomaton tyyppi!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käväissyt Niko Saarinen oli kollegansa Ninon kanssa kovissa riidoissa taloon mennessään. Hän kertoi tulehtuneesta tilanteesta myös Staran Chaos Tube -blogin haastattelussa juuri ennen taloon menoaan.

Sala-asukkaaksi ohjelmaan mennyt Niko sai taloon päästyään yllättäen huomata, että BB-Nino oli jo paikalla. Tyrmistys oli tuolloin molemminpuolinen, mutta miehet lupasivat yrittää tulla toimeen keskenään. Lupaukset pidettiinkin hyvin, sillä Nikon lähtiessä talosta Nino vuodatti kyyneleitä ja on sittemmin myöntänyt ihastuneensa Nikoon.

Nyt myös Niko hehkuttaa kollegaansa julkisesti, sillä hän kehuu Ninoa kovasti Staran blogissaan.

– Se mitä minulla ja Ninolla oli… oli puhdasta hulluttelua, kaveruutta, isoveli-pikkuveli touhua ja muutamassa päivässä huomasin kuinka paljon jostain ihmisestä voi käsitys muuttua kun hänen kanssaan on 24/7. Ihan uskomaton tyyppi ja jumalauta mikä huumorintaju, Niko Saarinen hehkuttaa Staran blogissaan.

– Jännä nähdä miten meidän käy kun hän tulee ulos talosta, mutta toivottavasti saadaan PELLE BB -meno takaisin, koska se oli ehdottomasti hauskimpia asioita mitä olen talossa kokenut. Ja se poreallas-juttu “kahden rikkinäisen sielun yhteentörmäys”, jossa ei varmana tunteita ollut kummallakaan meistä.